Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهلت ثبت‌نام اینترنتی پذیرش دانشجوی ارشد و دکتری در پردیس‌های بین‌المللی کیش و ارس دانشگاه تهران از طریق آزمون اختصاصی، تا آخر وقت امروز، ۱۹ مردادماه ادامه دارد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پردیس‌های بین‌المللی کیش و ارس دانشگاه تهران برای سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ در مقاطع دکتری تخصصی، دکتری تخصصی بین‌الملل (به زبان انگلیسی)، کارشناسی ارشد و کارشناسی ارشد بین‌الملل مجازی (به زبان انگلیسی) از طریق آزمون اختصاصی نسبت به پذیرش دانشجو اقدام می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مهلت ثبت‌نام الکترونیکی متقاضیان تحصیل از طریق آزمون اختصاصی در مقاطع دکتری تخصصی، دکتری تخصصی بین‌الملل (به زبان انگلیسی) کارشناسی ارشد، کارشناسی ارشد بین‌الملل مجازی (به زبان انگلیسی) در پردیس‌های بین‌المللی کیش و ارس دانشگاه تهران تا آخر وقت امروز چهارشنبه ۱۹ مرداد ماه ۱۴۰۱ تمدید شده است.

داوطلبان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت پردیس بین‌المللی کیش kish.ut.ac.ir و پردیس بین‌المللی ارس Aras.ut.ac.ir مراجعه نمایند. تاریخ ارزیابی (مصاحبه) دکتری تخصصی طی اطلاعیه‌های بعدی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

تعداد رشته‌های کارشناسی ارشد این پردیس از ۳۰ رشته امسال به ۷۰ رشته افزایش یافته و تنوع رشته‌ها در پردیس ارس بیشتر شده است.

نزدیک به ۱۲۰۰ دانشجوی داخلی و ۲۰۰ دانشجوی خارجی در پردیس بین‌المللی ارس دانشگاه تهران مشغول تحصیل هستند. میزان ظرفیت ما بیشتر از این میزان است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، به طور کلی پردیس بین‌المللی ارس این دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی، محیط زیست، HSE، علوم اجتماعی، MBA، فنی و مهندسی و علوم پایه در ۲۲ عنوان رشته دکتری تخصصی و ۹۹ عنوان رشته کارشناسی ارشد بر اساس بررسی سوابق آموزشی، پژوهشی و مصاحبه علمی دانشجو می‌پذیرد.

میزان شهریه پردیس ارس را هیات امنای دانشگاه تهران تعیین می‌کند و این دانشگاه طی دو سال گذشته با افزایش شهریه موافقت نکرده است. میزان شهریه دانشجویان این پردیس همان شهریه سال گذشته است و افزایش شهریه برای دانشجویان داخل یا خارج نخواهد داشت.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: تحصیلات تکمیلی پردیس ارس دانشگاه تهران آخرین مهلت ثبت نام آزمون اختصاصی ارس دانشگاه تهران پردیس بین المللی زبان انگلیسی بین المللی کیش کارشناسی ارشد دکتری تخصصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۱۱۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری

معاون آموزشی دانشگاه اصفهان با اشاره به حذف  حدود ۲۷ رشته در سال ۱۴۰۳  گفت: در مقطع  دکتری ۱۰ درصد رشته‌ها و ۲۸ درصد رشته در  مقطع کارشناسی ارشد و ۳۰۰ کد رشته در کارشناسی دانشجو ندارد.

محمد فرامرزی با اشاره به شعار‌های جدید وزیر علوم مبنی بر اشتغال‌پذیری است، افزود: در حال حاضر دانشگاه‌ها نمی‌توانند رشته‌ای را راه اندازی کنند مگر اینکه پیوست اشتغال پذیری داشته باشند.

وی ادامه داد:  هیچ رشته‌ای بدون تضمین شغلی نباید دایر شود و دانشگاه‌ها موظف هستند که پیوست اشتغالپذیری دریافت کنند و دانشگاه اصفهان هم این موضوع را پیگیری می‌کند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان خاطر نشان کرد: در حوزه پژوهش و فناوری به تازگی وزارت علوم بسته مهارت‌آموزی و اشتغال را به دانشگاه‌ها معرفی کرده  که شامل ۱۵ واحد درسی، کاربینی، کارآموزی، کارورزی، مهارت‌های نرم شغلی و کارآفرینی که دانشگاه موظف است در برنامه درسی با هدف بالا بردن مهارت‌ها قرار دهد.

او  افزود: در آذرماه سال گذشته در استان اصفهان کارگروهی به نام «پیاده سازی آمایش و طرح تحول آموزش عالی» شکل گرفت که متشکل از روؤسای دانشگاه‌ها بود و در دور اول راه‌اندازی سامانه‌ای رشته‌های تحصیلی، رشته‌هایی که سه سال پذیرش آنها کمتر از ۶۰ درصد ظرفیت اعلام شده در تحصیلات تکمیلی داشته باشند و رشته‌های کارشناسی که کمتر از ۴۰ درصد پذیرش داشته باشند توسط وزارتخانه تغییر پذیرش دادند.

فرامرزی با بیان اینکه در استان اصفهان نزدیک ۲۸ درصد رشته‌های کارشناسی ارشد موجودیت دارند، گفت: حدود ۲۷ رشته در سال ۱۴۰۳ حذف شده و در مقطع دکتری ۱۰ درصد رشته‌ها تحقق پذیرش خوردند و ۲۸ درصد رشته در  مقطع کارشناسی ارشد و ۳۰۰ کد رشته در مقطع  کارشناسی دانشجو ندارد و استقبالی از سمت جامعه نمی‌شود و این توقف پذیرش یا کاهش ظرفیت از همه گروه‌ها بوده و گروه علوم انسانی بیشتر است.

منبع: مهر

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • افزایش رشته‌های مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • تمدید مهلت ثبت‌نام پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد پیام نور
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد
  • مهلت ثبت نام پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد پیام نور تمدید شد
  • مهلت انتخاب رشته آزمون دکتری امروز به پایان می‌رسد
  • حذف ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری
  • ۸۸ هزار داوطلب دکتری انتخاب رشته کردند
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد شهرکرد
  • مهلت انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد تمدید شد
  • مهلت ثبت نام بدون آزمون دکتری تخصصی دانشگاه آزاد تمدید شد