Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از روابط عمومی پردیس بین المللی ارس دانشگاه تهران، زهرا امام جمعه رئیس پردیس ارس دانشگاه تهران از برگزاری همایش بین المللی علوم و فناوری نانو در دانشگاه تهران خبر داد و گفت: پردیس ارس با مشارکت گسترده دانشگاه‌های عراق و در راستای توسعه همکاری‌های علمی بین‌المللی بین استادان و پژوهشگران جمهوری اسلامی ایران و دانشگاه های کشورعراق و سوریه، «همایش بین المللی علوم و فناوری نانو» را در اسفندماه 1398 در دانشگاه تهران برگزارمی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این همایش ضمن ارائه تبادل آخرین یافته‌های پژوهشی و دستاوردهای تحقیقاتی، زمینه گسترش تعاملات علمی و پژوهشی بین استادان و دانشجویان کشورهای حاضر در همایش گسترش می‌یابد.

گفتنی است شرکت‌کنندگان می توانند مقالات خود را برای ارائه در این همایش، حداکثر تا 10 اسفند ماه 98 در یکی از محورهای نانو شیمی٬ نانو مواد، نانو پزشکی٬ نانو پوشش، نانو سیالات٬ نانو فیزیک، نانو بیو تکنولوژی٬ نانو کامپوزیت، نانو الکترونیک٬ نانو در صنعت، سم شناسی و ایمنی نانو مواد، نانو در علوم صنایع غذایی، نانو در علوم کشاورزی، نانو در محیط زیست و سایر موضوعات مرتبط به دبیرخانه همایش به آدرس info@ut2020.ir ارسال کنند.

علاقه‌مندان برای ثبت‌نام و دریافت آگاهی بیشترمی توانند از سایت همایش به آدرس www.ut2020.ir بازدید کنند.

انتهای پیام/

31 / 320 همایش بین‌المللی علوم و فناوری نانو دانشگاه تهران پردیس ارس

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: همایش بین المللی علوم و فناوری نانو دانشگاه تهران پردیس ارس همایش بین المللی علوم و فناوری نانو دانشگاه تهران پردیس ارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۱۳۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختراع ایرانی برای پایش فساد میگو با فناوری نانو

یک محقق ایرانی در تحقیقی جالب با استفاده از آنتوسیانین، کورکومین و نسبت بهینه آنها بر روی بستر نانوفیبرکیتین موفق به تولید جوهر و نشانگر حساس به پی‌اچ برای پایش فساد میگو با چشم غیرمسلح شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محقق ایرانی برای پایش تازگی غذاهای دریایی با فناوری نانو و مواد گیاهی، جوهر هوشمند سبز ساخت.

اسماء وردیان؛ محقق مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی مشهد در تحقیقی جالب با استفاده از آنتوسیانین، کورکومین و نسبت بهینه آنها بر روی بستر نانوفیبرکیتین موفق به تولید جوهر و نشانگر حساس به پی‌اچ برای پایش فساد میگو با چشم غیرمسلح شد.

در این طرح جوهر هوشمند سبز از ضایعات پوسته میگو (نانوفیبرهای کیتین) و ترکیب دو رنگدانه طبیعی کورکومین و آنتوسیانین بدست آمده از گلبرگ زعفران برای پایش تازگی میگو در طول مدت نگهداری در یخچال ساخته شد. این جوهر هوشمند حتی پس از نگهداری به مدت شش ماه در دماهای مختلف همچنان پایدار بودند.

ساخت نخستین محصول آلوپلاستیک استخوانی با فناوری نانو در دنیا

غذاهای دریایی به عنوان منبع غنی از ویتامین‎ها، مواد معدنی و اسیدهای چرب غیراشباع بخش مهمی از سبد غذایی هستند. این غذاها حتی در شرایط نگهداری مناسب نیز مستعد فساد هستند و پایش تازگی آن‎ها ضروری است.

برچسب‎‌های هوشمند با قرار‌گیری در محیط بسته‌بندی می‌توانند به صورت خودکار فعال شده و به مصرف‎کننده اطلاعات بصری در خصوص سلامت و تازگی محصول ارائه دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری شش پیش‌همایش و دریافت ۳۰۰ مقاله علمی
  • بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی برگزار شد
  • اختراع ایرانی برای پایش فساد میگو با فناوری نانو
  • کنفرانس فیزیک بنیادی ایران در قم آغاز شد
  • کنفرانس فیزیک بنیادی در قم آغاز شد
  • چهارمین همایش بین‌المللی معماری دست‌کند در خرم‌آباد برگزار می شود
  • همایش بین‌المللی معماری دست‌کند کشور در لرستان برگزار می‌شود
  • تجمع دانشجویان در حمایت از آزادی‌خواهان حامی فلسطین برگزار شد
  • راه‌اندازی پارک علم و فناوری در عراق با استفاده از ظرفیت‌های پارک فناوری تهران
  • افزایش تعداد دانشمندان بین المللی ۱ یا ۲ درصد