Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، زهرا امام جمعه، رئیس پردیس ارس دانشگاه تهران درباره اقدامات جدید پردیس ارس دانشگاه تهران برای سال تحصیلی پیش رو گفت: اقدامات جدید ما این است که رشته‌های مشترک با دانشگاه‌های کشور‌های همسایه منطقه آزاد ارس را ایجاد کنیم که بتوانیم دانشجو از این حوزه‌ها جذب کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتربخوانید : گران‌ترین و ارزان‌ترین دانشگاه‌های دنیا را بشناسید

تحصیل رشته‌هایی صفر تا صد به زبان انگلیسی
امام جمعه در ادامه درباره سایر اقدامات این دانشگاه گفت: برای سال تحصیلی جدید امکاناتی را فراهم خواهیم کرد تا دانشجویانی که دوست دارند به زبان انگلیسی تحصیل کنند به جای اینکه به خارج از کشور بروند در داخل کشور و در پردیس ارس به زبان انگلیسی تحصیل کنند. علت انتخاب این موضوع این است که زبان انگلیسی زبان مشترکی بین ایران و ارمنستان ترکیه و... است به این صورت که دانشجویان رشته خودشان را به زبان انگلیسی بخوانند و به این دوره‌ها؛ دوره‌های دو مدرکه گفته می‌شود.

وی در ادامه توضیح داد: دوره‌هایی که مدرک هم از دانشگاه تهران و هم از دانشگاه سایر کشور‌ها برای دانشجویان صادر می‌شود.

تدوین رشته‌های بین رشته‌ای در دانشگاه تهران
امام جمعه افزود: یکی دیگر از اقدامات در دست اجرا تدوین رشته‌های بین رشته‌ای در دانشگاه تهران است که مصوب شده که چند تا از این رشته‌ها از سال تحصیلی آینده در پردیس ارس اجرا شوند، ولی هنوز تصمیم نهایی درباره اینکه چه رشته‌هایی اجرایی شود را نگرفته ایم.

امام جمعه در ادامه گفت: این رشته‌ها جدیدند و بر اساس نیاز بازار کار تعریف شدند و تا به حال وجود نداشته اند.

اعضای هیات علمی توسط دانشگاه تهران جذب می‌شوند
وی در ادامه درباره شیوه جذب اعضای هیات علمی گفت: اعضای هیات علمی توسط دانشگاه تهران جذب می‌شوند و خود پردیس ارس راسا اقدام به جذب نمی‌کند.

شهریه دانشجویان پردیس ارس دانشگاه تهران
رئیس پردیس ارس دانشگاه تهران افزود: شهریه دانشجویان پردیس ارس دانشگاه تهران از دانشگاه آزاد بیشتر نیست و شهریه پردیس‌های خود گردان مصوب وزارت علوم است و مقداری هم از دانشگاه آزاد کمتر است.

امام جمعه در ادامه افزود: شهریه این دانشگاه در دوره دکتری برای رشته‌های فنی و مهندسی کل دوره دکتری حدود ۱۱۰ میلیون و رشته‌های غیر فنی و مهندسی زیر ۱۰۰ میلیون است.

دانشجویان مقطع دکتری برای اکسپت مقالات خود به مشکل خورده اند؟
وی در ادامه در پاسخ به این سوال که این موضوع صحت دارد که دانشجویان مقطع دکتری برای اکسپت مقالات خود به مشکل خورده اند و موفق به دفاع نمی‌شوند؟ گفت: این موضوع اشتباه است و همگی دانشجویان ملزم به ارائه مقالات آی اس آی نیستند و وزارت علوم تاکید دارد که دانشجویان یک مقاله علمی پژوهشی که در ژورنال‌های معتبر کشور داشته باشند؛ و الزام و اجباری نیست که حتما مقالات‌ای اس آیا ارائه شود و در بیشتر موارد الزام یک دانشگاه این است که دانشجویان دکتری برای دفاع مقاله آی اس آی ارائه دهند که تولید علمی کشور بهبود یابد.

تحریم خیلی روی پذیرش مقالات اثر نگذاشته است
امام جمعه در ادامه افزود: تحریم خیلی روی پذیرش مقالات اثر نگذاشته است.

برنامه افزایش جذب دانشجو را در دستور کار داریم
وی در ادامه در پاسخ به این سوال که پردیس ارس سالیانه چند دانشجو جذب می‌کند؟ گفت: برنامه افزایش جذب دانشجو را در دستور کار داریم، ولی اگر وزارت علوم به ما این مجوز را بدهد حتما افزایش دانشجو را خواهیم داشت. تاکنون در دوره کارشناسی فعالیتی نداشته ایم و به تازگی طرحی داده ایم که اگر مورد پذیرش قرار بگیرد یک یا دو دوره کارشناسی ارشد در رشته‌هایی جدیدی که افزوده می‌شوند اضافه خواهیم کرد.

میزان دانشجویی داخلی و خارجی تقریبا برابری می‌کند
وی در ادامه افزود: در دوره‌های فوق لیسانس و دکتری کلا در سال حدود ۲۰۰ دانشجویی ایرانی می‌گیرم، چون هدفمان جذب دانشجویی خارجی است و هم اکنون تعداد دانشجویی داخلی و خارجی ما با یکدیگر برابری می‌کند.

امام جمعه در ادامه افزود: دانشجویان ما از کشور عراق و سوریه هستند، ولی در صددیم از کشور‌های همجوار ارس ارمنستان، آذربایجان و ترکیه هم دانشجو جذب کنیم.

رئیس پردیس ارس دانشگاه تهران در ادامه افزود: متاسفانه در ابتدای تاسیس این دانشگاه‌ها هدف جذب دانشجویی خارجی بود، ولی از این هدف طی یک دوره دور شدیم و دانشگاه تهران در صدد ساماندهی اقدامات پردیس برآمد و مدتی فعالیتمان کند شد تغییرات مدیریت اتفاق افتاد و هم اکنون باز هم روی جذب دانشجوی خارجی و برگزاری دوره‌های بین المللی متمرکز شده ایم.

منبع: میزان

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هزینه دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۴۱۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری آزمون ورود دختران به دوره مامایی در شمال افغانستان

وزارت مهاجرین حکومت طالبان اعلام کرد بیش از ۲۰۰ نفر از دختران در آزمون دوره مامایی در ولایت قندوز در شمال افغانستان شرکت کردند. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، وزارت مهاجرین حکومت طالبان با انتشار اطلاعیه‌ای اظهار داشت 234 نفر از دختران در آزمون دوره سه ساله مامایی در ولایت قندوز شرکت کردند که از این میان 80 نفر پذیرفته خواهند شد.

اطلاعیه افزود هزینه آموزش این دوره را دفتر کمیساریای عالی سازمان ملل پرداخت می‌کند.

وزارت بهداشت حکومت طالبان اسفندماه سال گذشته در نامه‌ای از ریاست‌های این وزارتخانه در ولایت‌های مختلف افغانستان خواست تا روند پذیرش دختران فارغ‌التحصیل از دبیرستان را به دانشکده‌های پزشکی آغاز کنند.

اولین پاسخ رسمی طالبان به چرایی تعلیق تحصیل دخترانمعاون سیاسی وزارت خارجه افغانستان: در تلاشیم شرایط ادامه تحصیل دختران فراهم شودآمادگی دانشگاههای ایران برای تحصیل دختران افغانستانی

خبرگزاری دولتی «باختر» گزارش داده بود روند پذیرش دختران در دانشکده‌های پزشکی دولتی در ولایت‌های کاپیسا، پروان، پنجشیر، میدان وردک، غزنی، پکتیکا، لوگر، خوست، بدخشان، بامیان و پکتیا آغاز شده است.

پیش از این نیز «قلندر عباد» وزیر بهداشت حکومت طالبان گفته بود افغانستان با کمبود پزشک زن مواجه است.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • برگزاری آزمون ورود دختران به دوره مامایی در شمال افغانستان
  • آمادگی دانشگاه کاشان برای پذیرش دانشجویان تعلیق شده آمریکا و اروپا
  • افزایش رشته‌های مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • علت محبوبیت رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در کشورمان چیست؟
  • تجربه آموزش‌های ترکیبی در مسیر پیشرفت و هوشمندسازی را ادامه می‌دهیم
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد
  • رقابت قرآنی ۶۰۰ دانش آموز استان مرکزی
  • اعلام اسامی و مشخصات نامزدهای دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس
  • نیمی از بازماندگان تحصیل در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند
  • کدام نامزدهای دور دوم حوزه انتخابیه تهران سابقه‌ نمایندگی دارند؟+ جدول