Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-03@07:05:45 GMT

مأموریت پردیس های دانشگاه تهران تغییر کرده است

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۷۲۵۴۸

مأموریت پردیس های دانشگاه تهران تغییر کرده است

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، زهرا امام جمعه رئیس پردیس بین‌المللی دانشگاه ارس در نشست خبری پذیرش دانشجویان خارجی اظهار کرد: پردیس بین‌المللی ارس جزئی از دانشگاه تهران است. این دانشگاه دارای ۹ پردیس است که برخی از آنها بر اساس رشته، برخی بر اساس شهر و غیره طبقه‌بندی شده است. دانشجوگیری پردیس بین‌المللی ارس از سال ۸۸ آغاز شد؛ اما پیشینه آن به سال‌ ۸۶ باز می‌گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در سال ۹۴ دانشگاه تهران با تجدید نظری که در امور کیفی مد نظر قرار داد، در‌ روش‌های کاری‌ پردیس‌ها تجدید نظر کرد و برای هر کدام از پردیس‌های خود ماموریتی در نظر گرفت. بر اساس ماموریت محوری این پردیس‌ها، پردیس البرز ماموریت پیدا‌ کرد در رشته‌های بین رشته ای پردیس ارس و کیش نیز به سمت جذب دانشجوی بین‌المللی پیش رفت.

رئیس پردیس بین‌المللی ارس دانشگاه تهران گفت: جذب دانشجوی بین المللی در کنار دانشجوی ایرانی در پردیس ارس آغاز شد و توانسته‌ایم تا ۱۰۰ دانشجو بین‌المللی جذب کنیم.

وی افزود: پردیس بین‌المللی ارس در رشته‌های علوم انسانی، روانشناسی و حقوق فعالیت می‌کند، ما در این رشته‌ها دانشجویان ارشد و دکتری جذب می‌کنیم که تعداد دانشجویان ایرانی این پردیس ۹۰ نفر و تعداد دانشجویان خارجی ۱۲۰ نفر هستند.

امام جمعه بیان کرد: پردیس بین‌المللی ارس در نظر دارد ترکیب دانشجویان متفاوت باشد. در حال حاضر بیشتر داشجویان ما از عراق و سوریه هستند، همچنین در نظر داریم از سایر کشورها دانشجو جذب‌کنیم.

وی افزود: پردیس بین‌المللی ارس دارای یک موسسه پژوهشی است که امور تحقیقاتی منطقه آزاد ارس را برعهده دارد. این موسسه دوره‌های آموزش کوتاه مدت برای مدیران برگزار می‌کند و امور پژوهشی را پیش می‌برد.

رئیس پردیس بین‌المللی ارس دانشگاه تهران گفت: منطقه آزاد ارس یکی از بزرگترین مناطق آزاد به‌شمار می‌رود پس اداره کردن آن سخت‌تر است اما این منطقه با چندین کشور دارای مرز مشترک است که از جمله آن می‌توان به نخجوان، ترکیه، ارمنستان و غیره اشاره کرد.

وی تصریح کرد: این دانشگاه خصوصی نیست و جزئی از دانشگاه تهران محسوب می‌شود تمامی همکارانی که در این دانشگاه تحصیل می‌کنند، از جمله افراد شاغل در دانشگاه تهران محسوب می‌شوند و به جز حق ماموریت مبلغی اضافی دریافت نمی‌کنند.

امام جمعه افزود: شهریه دانشجویان به ۲‌صورت جذب می‌شود شهریه شبانه توسط دانشجویان شبانه کنکور دریافت می‌شود. پردیس‌های خودگردان نیز مبالغ جزئی دریافت می‌کنند که از شهریه شبانه بیشتر است، از دانشجویان خارجی هزینه‌ها به صورت دلار دریافت می‌شود که منجر به ارزآوری در کشور خواهد شد.

وی با اشاره به روند ثبت‌نام دانشجویان این پردیس گفت: داوطلبان غیر ایرانی مدارک ما را به پردیس ارسال می‌کنند، این مدارک مورد بررسی قرار می‌گیرد. دانشگاه تهران درباره حداقل معدل و دانشگاه تحصیل حداقلی را تعیین کرده است. مرحله بعدی بررسی ریز نمرات و مصاحبه است که از طریق اسکایپ صورت می‌گیرد. پس از آن نظر بررسی کننده نمرات به پردیس اعلام می‌شود و به دانشجویان پذیرش داده می‌شود. داوطبان غیر ایرانی ۶ ماه در آموزشگاه دهخدا زبان فارسی را می‌آموزند و وارد کلاس‌های ما می‌شوند.
اگر داوطلب تمایل داشته باشد در کلاس‌های زبان انگلیسی شرکت کند از او مدرک آزمون‌های زبان دریافت خواهد شد.

رئیس پردیس بین‌المللی ارس افزود: داوطلبان خارجی بسیار متنوع تر هستند؛ اما بیشتر داوطلبان ایرانی بر رشته‌هایی مانند حقوق و مدیریت متمرکز شده‌اند. از لحاظ کیفیت آموزشی تفاوتی‌وجود ندارد، قوانین ما بر اساس قوانین دانشگاه تهران است ‌ بر اساس آن پیش می‌رویم.

وی تصریح کرد: هر سالی که دانشگاه تهران می‌خواهد ظرفیت بگیرد بر اساس ظرفیت‌های خالی استادان برنامه‌ریزی‌های لازم را در نظر می‌گیرد، بر اساس قانون هیچ استادی در‌دانشگاه نمی‌تواند دانشجوی شهریه پرداز را بیش از دانشجوی دولتی داشته باشد.

امام جمعه اظهار کرد: حدودا به طور میانگین در هر سال ۴۰ دانشجوی دکتری جذب می‌کنیم. ظرفیت جذب دانشجوی ارشد در این دانشگاه زیاد است اما تعداد داوطلبان این مقطع زیاد نیست.

وی با اشاره به مواردی که در زمینه حذف پردیس‌های دانشگاه تهران مطرح شده است، گفت: چندی پیش رئیس دانشگاه تهران اعلام کرد قرار است پردیس‌های دانشگاه حذف شود، در همین راستا هیئت‌هایی را برای هر پردیس مشخص کردند تا ارزیابی‌های لازم بر نحوه فعالیت‌های لازم صورت گیرد. برای پردیس ارس در نظر گرفته شد به جای تعطیلی، پردیس به سمت بین‌المللی شدن واقعی حرکت کند و از پذیرش بیش از اندازه دانشجو جلوگیری شود. حذف‌پردیس‌های دانشگاه تهران در دستور کار نیست؛ بلکه ماموریت‌های پردیس‌ها تغییر کرده‌اند.
انتهای پیام/

31 / 167

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۷۲۵۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امسال بن خرید کتاب دانشجویان و طلاب چقدر است؟

مدیر کمیته اداری و مالی سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از جزئیات تخصیص یارانه اعتباری خرید کتاب از این دوره نمایشگاه گفت. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمد خلج، مدیر کمیته اداری و مالی سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، گفت: معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای سیاست‌های ترویج کتاب و کتابخوانی و حمایت از نشر کشور، اقدام به توزیع یارانه اعتباری خرید سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برای اعضای هیئت علمی، دانشجویان و طلاب سراسر کشور می‌کند.

وی با اشاره به سقف یارانه اعتباری خرید کتاب ویژه دانشجویان، طلاب و اعضای هیئت علمی ادامه داد: سقف یارانه اعتباری خرید کتاب برای دانشجویان و طلاب 700 هزار تومان است که از این مقدار420 هزار تومان سهم مشارکت دانشجویان و طلاب بوده و 280 هزار تومان سهم معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است. همچنین سقف یارانه اعتباری خرید کتاب برای اعضای هیئت علمی 800 هزار تومان است که از این مقدار  معادل 400 هزار تومان سهم عضو هیئت علمی و 400 هزار تومان نیز برعهده معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با مشارکت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خواهد بود.

مدیر کمیته اداری و مالی ادامه داد:  یارانه اعتباری خرید کتاب(بُن کتاب) صرفاً در بخش مجازی سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران قابل استفاده است و به‌صورت «اعتبار خرید» به کد ملی متقاضیان اختصاص پیدا می‌کند. برای دریافت این یارانه در هنگام درخواست نیازی به واریز وجه نیست و یارانه اختصاصی در زمان خرید کتاب محاسبه و کسر خواهد شد.

افرایش 110 درصدی قیمت کتاب در آستانه نمایشگاه

خلج در پایان گفت: اعضای هیئت علمی، دانشجویان و طلاب سراسر کشور درصورتی که اطلاعاتشان از سوی مراکز ذی‌ربط (وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه‌های غیرانتفاعی، مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه کشور و ...) به ستاد نمایشگاه ارسال شده باشد، می‌توانند سه روز قبل از آغاز سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران (از 16 اردیبهشت ماه 1403) به نشانی اینترنتی ketab.ir مراجعه کنند و پس از ثبت‌نام/ورود به سامانه نمایشگاه مجازی کتاب در قسمت پروفایل، درخواست خود را برای دریافت یارانه اعتباری ثبت کنند.

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از 19 تا 29 اردیبهشت (1403) در محل مصلی امام خمینی(ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعتراضات دانشجویی سیاست ما در منطقه را تغییر نمی‌دهد
  • اعتراضات دانشجویی سیاست ما در منطقه تغییر نمی‌دهد
  • پردیس‌های آمریکا علیه جنگ غزه
  • آمادگی دانشگاه کاشان برای پذیرش دانشجویان تعلیق شده آمریکا و اروپا
  • مقیمی: مأموریت تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز به دانشگاه تهران واگذار شد
  • امسال بن خرید کتاب دانشجویان و طلاب چقدر است؟
  • عملیات وعده صادق باعث تغییر معادلات بین‌المللی و منطقه‌ای شد
  • امیر نصیرزاده: «وعده صادق» معادلات بین المللی را تغییر داد
  • تجمع دانشجویان در حمایت از آزادی‌خواهان حامی فلسطین برگزار شد
  • پردیس های فرهنگیان خراسان جنوبی تبدیل به دانشگاه می شود