Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، این قرارداد همکاری امروز(یکشنبه) به امضای محسن نریمان مدیر عامل سازمان منطقه آزاد ارس و «زهرا امام جمعه» رئیس پردیس بین المللی ارس دانشگاه تهران رسید.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس در آیین امضای این قرارداد، گفت: با اقداماتی که در بخش های آموزشی در این منطقه انجام شده، ارس می تواند به قطب آموزش کشور تبدیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نریمان افزود: امسال منطقه آزاد ارس نسبت به جذب دانشجوی خارجی اقدام کرده و فضای مناسبی برای اسکان و آموزش دانشجویان در حد ضوابط و استانداردهای لازم در منطقه، شکل گرفته است.
وی با اشاره به روند فعالیت های مربوط به ایجاد فضای آموزشی و جذب دانشجوی داخلی و خارجی در منطقه آزاد ارس گفت: برای جذب دانشجوی خارجی، اقدام های مطلوبی در منطقه آزاد ارس انجام شده که برای تبیین این موضوع و ایجاد فضای آموزشی مناسب تر، این قرارداد جدید با دانشگاه تهران منعقد شد.
این مقام مسئول امضای این قرارداد را در پیشرفت سطح آموزش عالی در منطقه آزاد ارس در همه سطوح تسهیلات عالی موثر دانست و گفت: هیات علمی، رییس دانشگاه و مجری طرح، تعهدات لازم را برعهده گرفته اند و سازمان منطقه آزاد ارس نیز متعهد شد که همکاری لازم را در این زمینه داشته باشد.
وی افزود: توسعه فضای آموزشی در پردیس ارس دانشگاه تهران در یک زمین مناسب پیش بینی شده و با اعتبارات در نظر گرفته شده از سوی منطقه آزاد ارس، در یک بازه زمانی 5 ساله، روند جذب دانشجو و ساخت مرکز آموزشی جدید برای این دانشگاه به طور همزمان دنبال می شود.
نریمان از جذب 40 دانشجوی خارجی در سال تحصیلی جاری در پردیس بین الملل ارس دانشگاه تهران خبر داد و افزود: این دانشجویان از کشورهای عراق، آلمان، سوریه و افغانستان در این دانشگاه جذب شده اند.
وی تاکید کرد: با توجه به ویژگی خاص جغرافیایی و همجواری منطقه آزاد ارس با کشورهای ارمنستان، جمهوری نخجوان، آذربایجان، ترکیه و کشورهای جنوب قفقاز و ارتباطات بین المللی که دانشگاه تهران دارد باید از این مزیت ها استفاده کرد.

**توسعه اجتماعی مبنای توسعه در مناطق آزاد است
محمدرضا رستمی معاون فرهنگی، گردشگری و صنایع خلاق شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی نیز در این آیین، توسعه اجتماعی را مبنای توسعه مناطق آزاد دانست و گفت: ورود نخبگان داخلی و خارجی به دانشگاه های مناطق آزاد یکی از زمینه های توسعه در این مناطق است.
رستمی با اشاره به قرارداد پردیس ارس دانشگاه تهران و سازمان منطقه آزاد ارس افزود: براساس این قرارداد و حمایتی که منطقه آزاد ارس از پردیس دانشگاه تهران انجام خواهد داد، 200 دانشجوی خارجی و یک هزار دانشجوی داخلی در منطقه آزاد ارس تحصیل خواهند کرد.
وی اعلام کرد: با اجرای این قرارداد میزان دانشجویان داخلی و خارجی جذب شده در پردیس ارس 50 برابر می شود.
رستمی گفت: به زودی دانشگاه های نسل سوم و چهارم در منطقه آزاد ارس شروع به فعالیت خواهند کرد و کمیته شورای راهبردی آموزش عالی مناطق آزاد نیز اولین نشست این کمیته را در منطقه آزاد ارس برگزار خواهد کرد.

**40 دانشجوی خارجی در ارس مشغول به تحصیل می شوند.
زهرا امام جمعه رئیس پردیس بین المللی ارس دانشگاه تهران درادامه با اشاره به اینکه 40 دانشجو در رشته های مختلف در پردیس ارس ثبت نام کرده اند، گفت: طبق مصوبه هیات امنای دانشگاه تهران کلیه رشته های تحصیلی در پردیس دانشگاه بین المللی ارس دانشگاه تهران تدریس می شود و دانشجویان خارجی نیز در رشته های متنوعی مانند زیست شناسی، کامپیوتر، ریاضی، فیزیک، شیمی، حقوق، مدیریت، زبان انگلیسی و علوم سیاسی متقاضی هستند.
وی افزود: از میان این 40 دانشجوی جذب شده که به وزارت علوم معرفی شده اند؛ 12 نفر پذیرش قطعی شده و پذیرش قطعی مابقی این دانشجویان نیز تا آخر نیم سال اول تحصیلی پذیرش اعلام خواهد شد.
وی یادآوری کرد: از جمع 40 دانشجو، 10 نفر بورسیه شدند و 30 دانشجو نیز که معدل بالای 14 داشته اند، پذیرش گرفته اند.
وی درباره نحوه جذب دانشجویان خارجی دانشگاه تهران گفت: دانشجویان پرونده علمی و تحصیلی خود را به دانشگاه تهران ارائه می کنند و دانشگاه طبق استانداردها، شرط معدل و داشتن نمره زبان انگلیسی، عملکرد و پرونده آنها را بررسی می کند و برخی دانشجویان که معدل بالای 17 دارند، بورسیه و به وزارت علوم معرفی می شوند.
رییس پردیس بین المللی ارس دانشگاه تهران به همکاری اساتید خارجی در این دانشگاه اشاره کرد و افزود: همکاری با اساتید خارجی از برنامه ها و اهداف این دانشگاه است، همچنین پذیرش 200 دانشجوی خارجی با ملیت های مختلف تا سال آینده و پراکندگی میلیت ها از هدف گذاری پردیس بین المللی ارس است.
به گزارش ایرنا، قرارداد توسعه پردیس بین المللی ارس دانشگاه تهران، با حضور محمدرضا رستمی معاون فرهنگی، گردشگری و صنایع خلاق دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی و زهرا امام جمعه رییس پردیس بین المللی ارس دانشگاه تهران امضا شد.
ایران هفت منطقه آزاد تجاری - صنعتی شامل کیش، قشم، چابهار، ارس، انزلی، اروند و ماکو و 64 منطقه ویژه اقتصادی دارد.
شهریورماه امسال، نمایندگان مجلس شورای اسلامی به ایجاد هشت منطقه آزاد و 98 منطقه ویژه اقتصادی جدید رای مثبت دادند که هنوز نهایی نشده است.
3071
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استیضاح ظریف دانشگاه تهران زمین فیزیک نخبگان نمایندگان مجلس شورای اسلامی منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استیضاح ظریف امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۸۵۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی با ۶.۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری امضا شد

تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی برای افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز کشور با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری هلدینگ‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی با حضور وزیر نفت امضا شد.

به گزارش خبرنگار شانا، تفاهم‌نامه توسعه میدان‌های گازی با توان هلدینگ‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی امروز (سه شنبه، ۱۱ اردیبهشت) با حضور جواد اوجی، وزیر نفت، محسن خجسته‌مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، مرتضی شاهمرزایی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی و جمعی از مدیران عامل صنعت نفت، گاز و پتروشیمی کشور امضا شد.

ارزش مجموع تفاهم‌نامه‌هایی که امروز امضا شد ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار برآورد می‌شود و با اجرای این طرح‌ها، ۱۲۷ میلیون مترمکعب به تولید گاز کشور با هدف تأمین پایدار خوراک پتروشیمی‌ها اضافه خواهد شد.

شرکت ملی نفت ایران برای توسعه میدان‌های گازی کشور با استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شرکت‌های ایرانی، مذاکراتی پرشمار را با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی انجام داده است. در نتیجه این اقدامات، تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی در جنوب، جنوب غرب کشور و خلیج فارس با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی امضا شد.

بر اساس این تفاهم‌نامه‌ها، مطالعه توسعه میدان‌های گازی زیره و خارتنگ و ساختار اکتشافی دارنگ با هدف افزایش ۲۴ میلیون مترمکعبی تولید گاز و با سرمایه‌گذاری یک میلیارد دلاری به شرکت پترو کاوه افق واگذار شد.  

مطالعه توسعه میدان‌های گازی سفید زاخور، سفید باغون و هالگان نیز به صورت مشترک به گروه گسترش نفت و گاز پارسیان و شرکت پتروپارس واگذار شد؛ سرمایه‌گذاری مورد انتظار برای توسعه این میدان‌ها، ۸۰۰ میلیون دلار پیش‌بینی‌شده که در نهایت ۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز ایران اضافه خواهد کرد.

مطالعه توسعه مخازن خامی زیلایی و کارون و جمع‌آوری گازهای همراه مسجدسلیمان، طرح دیگری بود که تفاهم‌نامه مطالعه آن با شرکت سرمایه‌گذاری صندوق بازنشستگی کشوری (صباانرژی و پتروپالایش پارسوماش) امضا شد؛ بر اساس این تفاهم‌نامه، در پایان اجرای این پروژه‌ها، ۱۴.۲ میلیون مترمکعب به تولید گاز اضافه خواهد شد و برای رسیدن به این هدف سرمایه‌گذاری ۲ میلیارد دلاری مورد انتظار خواهد بود.

مطالعه توسعه میدان گازی عسلویه غربی و ایستگاه تقویت فشار کنگان با شرکت نوید زرشیمی دیگر تفاهم نامه ای بود که امروز امضا شد و قرار است با سرمایه گذاری ۶۰۰ میلیون دلاری، ۴۴ میلیون متر مکعب به ظرفیت تولید گاز کشور اضافه شود.

تفاهم‌نامه مطالعه توسعه مخازن خامی شهیدان، زیلایی و کارون به صورت مشترک با شرکت پتروشیمی مسجد سلیمان و شرکت توسعه پتروایران امضا شد و بر اساس آن ۱۱.۶ میلیون متر مکعب به تولید گاز افزوده می‌شود و در این مسیر ۱.۸ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری باید انجام شود.

مطالعه توسعه میدان‌های گازی میلاتون و رودک، بینک و رگ سفید با شرکت سرمایه‌گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین (تاپیکو) با هدف افزایش ۷.۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز و سرمایه‌گذاری ۹۵۰ میلیون دلاری تفاهم‌نامه دیگری بود که امروز امضا شد.

بر این اساس، مطالعه توسعه میدان‌های گازی اهواز و مارون خامی توسط شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس با هدف‌گذاری افزایش ۹.۸ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز در روز و سرمایه‌گذاری یک میلیارد دلار انجام خواهد شد.

در مجموع با اجرای این طرح‌ها و توسعه ۱۶ میدان گازی کشور، حدود ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز ایران اضافه خواهد شد که می‌تواند در جبران ناترازی گاز در فصل سرد سال، تامین پایدار خوراک پتروشیمی‌ها و افزایش صادرات گاز ایران نقش مهمی ایفا کند.

با تکمیل مطالعات تفاهم‌نامه‌های یادشده و امضا و اجرای قراردادهای آنها، افزون بر افزایش تولید گاز کشور و رفع ناترازی آن، پیش‌بینی می‌شود ۲۵ هزار فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم به‌ویژه در استان‌ها و شهرهای محل اجرای طرح‌ها ایجاد شود.

براساس برنامه‌ریزی انجام شده یک درصد از حجم سرمایه‌گذاری‌ها برای انجام مسئولیت‌های اجتماعی شرکت ملی نفت ایران به‌ویژه در مناطق نفتخیز صرف خواهد شد.

در این طرح‌ها، برای نخستین بار هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی به‌منظور تامین پایدار خوراک مورد نیاز مجموعه‌های خود اقدام به مطالعه و توسعه بالادستی میادین گازی کشور می‌کنند که گامی موثر در راستای تأمین مطمئن و پایدار خوراک این صنایع، استفاده از سرمایه‌های انباشته شده در این مجموعه‌ها، استفاده حداکثری از ظرفیت‌ها و سرمایه‌گذاری‌های انجام‌شده در صنایع پتروشیمی و ثروت‌آفرینی برای کشور است.

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه همکاری کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و ۷ کشور خارجی
  • تفاهم‌نامه جامع فرهنگی تهران - باکو مجدد امضا شود
  • امضاء تفاهم‌نامه همکاری بین کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و چهار کشور خارجی
  • تفاهم‌نامه همکاری بین شرکت نفت و گاز اروندان و اداره‌ کل شیلات خوزستان امضا شد
  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند
  • تفاهم‌نامه صادرات محصولات قزوین به چین امضا شد
  • امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه رضوی با مرکز کربلاء للدراسات والبحوث
  • تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی با ۶.۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری امضا شد
  • ایران و روسیه در حوزه دفاتر اسناد رسمی تفاهم نامه امضا کردند