Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پردیس بین الملل ارس دانشگاه تهران از دانش‌آموختگی اولین دانشجوی خارجی پردیس های بین الملل دانشگاه تهران خبر داد و در عین حال به انتقاد تلویحی از وضعیت مهاجرت دانشجویان ایرانی پرداخت.

به گزارش ایسنا، زهرا امام جمعه دراین باره اظهار کرد: ۱۳ تیرماه مراسم دانش آموختگی اولین دانشجوی خارجی مقطع دکتری در پردیس های  بین الملل ارس دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: خانم "لحاظ مبارک" از کشور عراق، اولین دانش آموخته خارجی پردیس بین‌الملل ارس دانشگاه تهران در رشته زبان و ادبیات انگلیسی است که از رساله دکتری خود با عنوان: "حمایت، مهارت‌های تفکر انتقادی و استفاده از راهبردهای یادگیری (مورد مطالعه: دانشجویان زبان انگلیسی به عنوان زبان خارجی سطح ماقبل پیشرفته عراق) " تحت راهنمایی دکتر عباسعلی رضایی و مشاوره دکتر علی اکبر خمیجانی فراهانی  دفاع خواهد کرد.

رئیس پردیس بین الملل ارس دانشگاه تهران یادآور شد: درمراسم دانش آموختگی اولین دانشجوی خارجی که روز چهارشنبه ۱۳ تیر ماه ۱۳۹۷در سالن همایش‌های دانشکده زبان‌هاو ادبیات خارجی دانشگاه تهران برگزار می‌شود، تعدادی از مسئولین پردیس و جمعی از استادان و دانشجویان حضورخواهند داشت.

کشورهای هدف برای جذب دانشجوی خارجی کدامند؟



وی با بیان اینکه حضور دانشجویان خارجی در دانشگاه‌های ایران باعث توسعه تعاملات بین‌المللی دانشگاه ها می شود، عنوان کرد: در برنامه‌ریزی‌های وزارت علوم، کشورهای هدف برای جذب دانشجو، کشورهایی هستند که همسویی فرهنگی بیشتری با کشور ما دارند.

عضو هیات علمی دانشگاه تهران خاطر نشان کرد: هم‌اکنون حدود ۲۰۰ دانشجوی فعال در پردیس بین الملل ارس دانشگاه تهران  مشغول به تحصیل هستند و بیش از ۱۰۰۰ دانشجو نیز دانش آموخته شده اند که امیدواریم در آینده با چشم‌اندازی که برای این پردیس ترسیم شده، این مسیر با سمت و سوی بهتری ادامه داشته باشد.

علاقه دانشجویان ایرانی برای خروج از کشور



وی همچنین با بیان اینکه پردیس ارس یکی از پردیس های بین المللی دانشگاه تهران به شمار می آید، یادآور شد: دو هدف دراینجا دنبال می شود یکی پذیرش دانشجویان خارجی و دیگری بسترسازی برای ادامه تحصیل متقاضیان ورود به دانشگاه ها که قصد عزیمت به خارج از کشور را دارند. در حال حاضر  علاقه خروج از ایران  بیشتر در دوره‌های تحصیلات تکمیلی است  که با توجه به وضعیت جمعیت جوان، این اتفاق به نفع کشور  نخواهد بود.

امام جمعه افزود: مهمترین هدف دانشگاه تهران، ارتقای جایگاه بین المللی آن است که درهمین راستا پردیس ارس در تلاش است تا از طریق گسترش همکاری های آموزشی بین المللی، تقویت فعالیت های پژوهشی و فناوری درسطح بین المللی و بهینه سازی زیرساخت ها و فرآیندهای همکاری بین المللی به این مهم دست یابد که البته تحقق این مهم با همکاری همه بخش های دانشگاه امکانپذیر خواهد بود.

بر اساس اعلام روابط عمومی پردیس بین‌الملل ارس دانشگاه تهران،   وی در پایان اضافه کرد: پردیس ارس یک پردیس منطقه‌ای است که با اهداف خاص و پس از بررسی نیازهای منطقه و با توجه به مطالباتی که از سوی مقامات و مسئولان منطقه‌ای صورت گرفت، برای پاسخگویی به نیازها و ضرورت‌های منطقه و کشورهای همسایه توسط دانشگاه تهران در سال ۹۰ ایجاد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام دانشگاه تهران دانشجو دانشجوی خارجی مهاجرت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۳۸۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خشم مردمی از برداشتن حجاب یک دانشجوی معترض توسط پلیس آمریکا

انتشار تصاویری از اقدام پلیس آمریکا در برداشتن حجاب یک زن مسلمان به زور در حالی که در دانشگاه ایالتی آریزونا بازداشت شده، خشم مردمی را به دنبال داشت و شورای مسلمانان آمریکا خواستار تحقیقات کامل درباره آنچه که یک حادثه اسلام‌هراسی خوانده می‌شود، شده است.

به گزارش ایسنا، شورای روابط آمریکایی-اسلامی [CAIR-AZ] اقدامات پلیس را محکوم کرد و خواستار تحقیق در مورد این حادثه شد.

ابوسیف، مدیر اجرایی شورا در بیانیه‌ای گفت: قانون، آزادی عمل مذهبی را تضمین می‌کند. پلیس نمی‌تواند این حق را به حالت تعلیق درآورد. ما اقدامات گزارش شده پلیس را محکوم می‌کنیم و خواستار تحقیقات کامل در مورد این حادثه هستیم.

این فیلم در شبکه ایکس به طور گسترده پخش شده و واکنش شدیدی علیه پلیس را به دنبال داشته است.

این اولین بار نیست که پلیس با تجاوز به حقوق معترضان و دانشجویان به اعتراضات پاسخ می‌دهد. از زمانی که پلیس نیویورک تظاهرکنندگان را در دانشگاه کلمبیا در ۱۸ آوریل دستگیر کرد، تعداد بازداشت‌ها در سراسر کشور به ۱۰۰۰ نفر رسیده است. این بازداشت‌ها باعث شده است که دانشجویان بسیاری از دانشگاه‌های آمریکا به تظاهرات حامی فلسطین بپیوندند و اردوگاه‌هایی را برای حمایت از غزه محاصره‌ شده برپا کنند.

دانشجویان خواستار آتش بس در غزه و قطع روابط دانشگاه با شرکت‌های حامی اسرائیل هستند. حوادث اسلام هراسی که از زمان شروع تهاجم مستمر رژیم صهیونیستی به غزه در حال افزایش بوده است، چندان جدی گرفته نشده است. سازمان دهندگان تظاهرات اتهامات یهودی ستیزی را رد می‌کنند و استدلال می‌کنند که اقدامات آنها با هدف دولت صهیونیستی و پیگرد قانونی درگیری در غزه انجام می‌شود.  فیلم‌هایی از پلیس با تجهیزات ضدشورش که در کالج‌های مختلف احضار شده‌اند تا تظاهرات‌ها را خنثی کنند، در سراسر جهان مشاهده شده است که یادآور جنبش اعتراضی است که در طول جنگ ویتنام به راه افتاد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پردیس‌های آمریکا علیه جنگ غزه
  • آمادگی دانشگاه کاشان برای پذیرش دانشجویان تعلیق شده آمریکا و اروپا
  • وقتی «فرهنگ» در میدان «دیپلماسی» قد عَلَم می‌کند
  • حمایت دانشگاه از غزه/ ۱۸ دانشجوی دیگر در آمریکا بازداشت شدند
  • بازداشت بیش از ۱۰۰۰ دانشجوی معترض در ۲۵ دانشگاه آمریکا
  • تجمع دانشجویان در حمایت از آزادی‌خواهان حامی فلسطین برگزار شد
  • ادامه حمایت دانشگاهیان سمنان از دانشجویان آمریکایی حامی غزه+ فیلم
  • پردیس های فرهنگیان خراسان جنوبی تبدیل به دانشگاه می شود
  • ادامه حمایت دانشگاهیان سمنان از دانشجویان آمریکایی حامی غزه
  • خشم مردمی از برداشتن حجاب یک دانشجوی معترض توسط پلیس آمریکا