Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پردیس بین الملل ارس دانشگاه تهران از دانش آموختگی اولین دانشجوی خارجی پردیس‌های بین الملل دانشگاه تهران خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، زهرا امام جمعه، با اعلام این خبر اظهارکرد: پردیس ارس با اهداف خاص و پس از بررسی نیازهای منطقه و با توجه به مطالباتی که از سوی مقامات و مسئولان منطقه‌ای صورت گرفت، برای پاسخگویی به نیازها و ضرورت‌های منطقه و کشورهای همسایه توسط دانشگاه تهران در سال 90 ایجاد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

13 تیرماه مراسم دانش آموختگی اولین دانشجوی خارجی مقطع دکتری در پردیس‌های بین‌الملل ارس دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.

وی افزود: خانم لحاظ مبارک از کشور عراق، اولین دانش آموخته خارجی پردیس بین‌الملل ارس دانشگاه تهران در رشته زبان و ادبیات انگلیسی است که از رساله دکتری خود با عنوان «حمایت، مهارت‌های تفکر انتقادی و استفاده از راهبردهای یادگیری» (مورد مطالعه دانشجویان زبان انگلیسی به عنوان زبان خارجی سطح ماقبل پیشرفته عراق) تحت راهنمایی دکتر عباسعلی رضایی و مشاوره دکتر علی اکبر خمیجانی فراهانی دفاع خواهد کرد.

رئیس پردیس بین الملل ارس دانشگاه تهران گفت: در مراسم دانش آموختگی اولین دانشجوی خارجی که چهارشنبه، در سالن همایش‌های دانشکده زبان‌ها و ادبیات خارجی دانشگاه تهران برگزار می شود تعدادی از مسئولین پردیس و جمعی از استادان و دانشجویان حضورخواهند داشت.

وی در ادامه با بیان اینکه حضور دانشجویان خارجی در دانشگاه‌های ایران باعث توسعه تعاملات بین‌المللی دانشگاه‌ها می‌شود، عنوان کرد: در برنامه‌ریزی‌های وزارت علوم، کشورهای هدف برای جذب دانشجو، کشورهایی هستند که اشتراکات فرهنگی بیشتری با کشور ما دارند.

عضو هیات علمی دانشگاه تهران خاطر نشان کرد: هم‌اکنون حدود 200 دانشجوی فعال در پردیس بین‌الملل ارس دانشگاه تهران مشغول به تحصیل هستند و بیش از 1000 دانشجو نیز تا کنون فارغ‌التحصیل شده‌اند که امیدواریم در آینده با چشم‌اندازی که برای این پردیس ترسیم شده است، این مسیر با سمت و سوی بهتری ادامه یابد.

امام جمعه همچنین با بیان اینکه پردیس ارس یکی از پردیس‌های بین المللی دانشگاه تهران به شمار می‌آید، اظهار کرد: دو هدف را دنبال می‌کنیم، یکی پذیرش دانشجویان خارجی و دیگری بسترسازی برای ادامه تحصیل متقاضیان ورود به دانشگاه‌های خارج از کشور است.

وی ادامه داد: انگیزه خروج از ایران، بیشتر در دوره‌های تحصیلات تکمیلی است، که با توجه به وضعیت جمعیت جوان کشور این اتفاق به نفع کشور ما نخواهد بود.

عضو هیات علمی دانشگاه تهران اظهار کرد: مهمترین هدف ما، ارتقای جایگاه بین‌المللی دانشگاه تهران است که درهمین راستا پردیس ارس در تلاش است تا از طریق گسترش همکاری‌های آموزشی بین‌المللی، تقویت فعالیت‌های پژوهشی و فناوری درسطح بین‌المللی و بهینه‌سازی زیرساخت‌ها و فرآیندهای همکاری بین‌المللی به این مهم دست یابد و البته تحقق این امر با همکاری همه بخش‌های دانشگاه امکان‌پذیر خواهد بود.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۳۲۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه فارغ‌التحصیلان دانشگاه بخوانند؛ بزرگترین استخدام تاریخ ایران برگزار می‌شود +جزئیات

 رضامراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش روز سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت در جریان برنامه پاسخگویی وزارت آموزش و پرورش به درخواست‌های مردمی در مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری در جمع خبرنگار در مورد هزینه‌های مدارس غیر دولتی و کیفیت تدریس در مدارس دولتی، گفت: سیاست ارتقا کیفیت آموزش و تقویت مدارس دولتی در دستور کار وزارت آموزش و پرورش قرار گرفته است و اقدامات متعددی از جمله نحوه سازماندهی نیروی انسانی، نحوه تخصیص سرانه‌های دانش‌آموزی، نوسازی مدارس در دستور کار قرار گرفته و در این موارد اولویت با مدارس دولتی است. وی افزود: ۱۹ هزار مشاور، مربی تربیت‌بدنی و مربی پرورشی در دستور جذب داریم و در این مورد هم اولویت با مدارس عادی دولتی است، بنابراین باید سطح کیفیت مدارس بالا رود. وزیر آموزش و پرورش تأکید کرد: با یک عقب‌ماندگی طولانی روبه‌رو هستیم که امیدواریم با سرعت بالا جبران شود، از خانواده‌ها تقاضا دارم برای رفع مشکلات مدارس پیش قدم باشند، زیرا مدیران مدارس به کمک آنها در انجمن اولیا و مربیان نیازمند هستند.

سامانه نظارت بر مدارس غیردولتی تا سال تحصیلی جدید ایجاد می‌شود

صحرایی ادامه داد: درباره هزینه مدارس غیردولتی باید بگویم که این هزینه توسط قانون تعیین می‌شود، زیرا آموزش و پرورش در این خصوص مبلغ تعیین نمی‌کند و مطابق الگویی که در قانون معین شده این هزینه‌ها مشخص می‌شود و لذا آموزش و پرورش در این باره به طور جدی در کنار خانواده‌ها خواهد بود. وی افزود: امسال به موجب قانون سامانه‌ای راه‌اندازی خواهد شد که تمام هزینه‌ها به طور شفاف در آنجا ذکر خواهد شد و تمامی هزینه‌ها نیز از طریق همین سامانه گرفته خواهد شد. وزیر آموزش و پرورش درباره رفاهیات معلمان و تاسیس سازمان رفاهی، بیان کرد: لایحه پیش نویس تاسیس سازمان رفاهی و اقتصادی معلمان تقدیم دولت شد و چندین جلسه در کمیسیون‌های مرتبط بحث شد، اما موانع قانونی دیگری برای تاسیس سازمان جدید وجود دارد که این موارد در کمیسیون سرمایه انسانی دولت بحث و مقرر شد که این پیشنهاد به شورای عالی اداری برود و با ارتقای وضعیت موجود، چنین سازوکاری طراحی شود. صحرایی ادامه داد: تا زمانی که سازمان رفاهی و اقتصادی معلمان تاسیس بشود، ما پیامد آن را در شرایط فعلی دنبال می‌کنیم به عنوان مثال امکاناتی که در اختیار داریم شبکه بشود و معلمان از سراسر کشور بدانند که در کدام شهر‌ها مراکز رفاهی وجود دارد تا بتوانند سفر کنند؛ تهیه این سامانه ملی در دستور کار قرار گرفته است و در عید نوروز بیش از دو میلیون و ۴۰۰ هزار نفر در مراکز رفاهی و در مدارس اسکان داده شدند.

۸۰ درصد صندوق ذخیره فرهنگیان بورسی می‌شود

وزیر آموزش و پرورش درباره روند فعالیت صندوق ذخیره فرهنگیان، اظهار کرد: صندوق در اجرای ارزش مالکانه گام موفقی را برداشت و به تازگی سهم بازنشستگان را به سرعت پرداخت می‌کند؛ همچنین قرار است شرکت‌های زیان‌ده تعیین تکلیف شوند. وی تصریح کرد: در برنامه هفتم حکمی تصویب شد تا ۸۰ درصد صندوق ذخیره فرهنگیان در طول برنامه بورسی شود و این مقدمه اصلی شفاف شدن وضعیت است. صحرایی درباره گزینش فرهنگیان و توجه به سلامت روان آنها دراین خصوص بیان کرد: به طور کلی مسئله گزینش معلم و انتخاب معلم نیکو، کار مهم و جدی است که دولت‌ها باید به آن توجه کنند، انتخاب صحیح و خردمندانه معلم مبتنی بر استعداد و علاقه بسیار مهم بوده که در دستور کار ما است، سال گذشته با شیوه جدیدی الگوی گزینش معلمان را مبتنی بر کانون‌های ارزیابی پایه گذاری کردیم، برای امسال نیز این تجربه را در اختیار داشته و به شیوه دقیق و صحیح‌تری این کار را انجام خواهیم داد.

۹۰ هزار معلم جدید، اول مهر به مدارس می‌روند

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه امسال بزرگترین استخدام تاریخ کشور رخ خواهد داد، گفت: بیش از ۷۲ هزار و ۱۹ معلم جدید در سه گروه مربیان پرورشی، معلمان ابتدایی و دبیران و هنرآموزان استخدام خواهیم داشت و این غیر از حدود ۲۰هزار فارغ التحصیل دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی است که جذب می‌شوند؛ به عبارتی در صورتی که از تمام ظرفیت‌ها استفاده شود ۹۰ هزار معلم جدید، اول مهر به مدارس می‌روند. صحرایی با بیان اینکه دیروز رییس جمهور در دیدار فرهنگیان و تجلیل از معلمان نمونه کشور یک جلسه اختصاصی برای دانشگاه فرهنگیان تشکیل دادند، گفت: رئیس جمهور در این جلسه حدود دو ساعت درباره دانشگاه فرهنگیان مطالبی را بیان کردند و مسئله فضای دانشگاه فرهنگیان تا حد زیادی حل شد. وزیر آموزش و پرورش در پایان با بیان اینکه مسئله مهم دانشگاه فرهنگیان کمک به اعتبارات آن است، تصریح کرد: در سال ۱۴۰۳ اعتبارات دانشگاه فرهنگیان جهش خوبی نسبت به گذشته کرده است، مسئله دیگر تامین نیروی انسانی برای دانشگاه فرهنگیان است که در سال جدید قریب به ۲۰۰۰ استاد و کارمند جدید به دانشگاه فرهنگیان ملحق خواهند شد که برخی استخدام جدید و برخی تبدیل وضعیت هستند.

tags # آزمون استخدامی سایر اخبار قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟ اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟

دیگر خبرها

  • خط ۲ مترو تهران به پایانه جدید شرق وصل می شود
  • خط ۲ مترو تهران به پایانه جدید شرق متصل می شود
  • مقاومت اسلامی عراق برای اولین بار تل آویو را هدف قرار داد
  • آمادگی دانشگاه کاشان برای پذیرش دانشجویان تعلیق شده آمریکا و اروپا
  • اولین دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران راه‌اندازی شد
  • افتتاح اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران
  • وقتی «فرهنگ» در میدان «دیپلماسی» قد عَلَم می‌کند
  • اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران افتتاح شد
  • چالش حضور برنامه‌ریزی نشده اتباع خارجی در پردیس
  • همه فارغ‌التحصیلان دانشگاه بخوانند؛ بزرگترین استخدام تاریخ ایران برگزار می‌شود +جزئیات