Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@07:04:12 GMT

پردیس بین‌المللی ارس دانشگاه تهران مجددا فعال شد

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۳۸۶۶۰۳

پردیس بین‌المللی ارس دانشگاه تهران مجددا فعال شد

پس از سه سال وقفه،‌ پردیس بین‌المللی ارس دانشگاه تهران، فعالیت آموزشی خود را در مقطع تحصیلات تکمیلی از سر گرفت.

به گزارش ایسنا، پردیس بین‌المللی ارس با اخذ مجوزهای لازم از دانشگاه تهران، فعالیت آموزشی خود را در منطقه آزاد تجاری- صنعتی ارس، از مهر ۱۳۹۶ با پذیرش دانشجو در هفت رشته در مقطع کارشناسی ارشد و سه رشته در مقطع دکتری از سر گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پذیرش دانشجو در مقطع ارشد از طریق آزمون سراسری و شیوه‌نامه (بدون آزمون) در هفت رشته و پذیرش در مقطع دکتری از طریق شیوه‌نامه در سه رشته در منطقه شمال غرب کشور فرصتی را در اختیار جوانان قرار داده است تا بتوانند مقاطع تحصیلات تکمیلی خود را در دانشگاه تهران ادامه دهند.

در کنار فعالیت‌های آموزشی پردیس ارس در دوره‌های تحصیلات تکمیلی، فعالیت‌های پژوهشی، مشاوره‌ای، آموزش‌های کوتاه‌مدت و... نیز در قالب «مؤسسه فناوری و نوآوری ارس» با مشارکت منطقه آزاد آغاز شده است.

پس از حدود سه سال توقف در روند جذب دانشجو در پردیس بین‌المللی ارس دانشگاه تهران در منطقه آزاد ارس، با انعقاد تفاهم‌نامه جدید و توافقات صورت‌ گرفته با دبیرخانه شورای مناطق آزاد کشور، سازمان منطقه آزاد تجاری- صنعتی ارس و دانشگاه تهران و با تاکید بر نهایی‌شدن تفاهمات به‌عمل آمده با پیگیری‌های مجدانه پردیس، مبتنی بر توسعه کیفی و کمی فعالیت‌های علمی، این مجموعه فعالیت آموزشی خود را از مهر ماه امسال ارتقاء بخشید.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه تهران، با توافقاتی که با مسئولین منطقه آزاد ارس بعمل آمده، مقرر شده است پردیس ارس دانشگاه تهران در ادامه مسیر و با اجرایی شدن تفاهمات همکاری با سازمان منطقه آزاد ارس، به ایجاد و گسترش فعالیت های علمی بین‌المللی و از جمله پذیرش دانشجو از دیگر کشورها مبادرت ورزد، که با تحقق آن تحول بزرگی را در فرهنگ و اقتصاد منطقه می‌توانیم شاهد باشیم. فعالیت‌های علمی بین‌المللی و پذیرش دانشجویان خارجی می‌تواند فرصت مغتنمی را در اختیار مدیران منطقه آزاد قرار دهد تا با استفاده از ظرفیت بی نظیر بزرگترین دانشگاه ایران اسلامی برای توسعه بیش از پیش منطقه در حوزه‌های مختلف اعم از اقتصادی، فرهنگی و بویژه توریسم برنامه‌ریزی کنند. از طرف دیگر منطقه آزاد ارس در شمال‌غرب کشور با داشتن ظرفیت‌های بالای انسانی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و موقعیت ویژه جغرافیایی در هم مرزی با کشورهای همسایه می تواند فرصت خوبی برای گسترش فعالیت‌های بین‌المللی دانشگاه تهران به‌حساب آید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۸۶۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کارگاه فنی و تخصصی کاربری سامانه تیر الکترونیک e_TIR در تهران

تین نیوز

اتحادیه بین المللی حمل و نقل جاده ای که با نام اختصاری TIR شناخته می شود و مقر آن هم اینک در ژنو سوئیس است ، نقش قابل ملاحظه ای در تسریع و تسهیل ترانزیت و حمل و نقل جاده ای بر عهده دارد و ایران هم اکنون به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی خود در منطقه ، یکی از نخستین امضاکنندگان این پیمان بین المللی و پیشتاز استفاده و گسترش این امکان در میان کشورهای منطقه شناخته می شود .

به گزارش تین نیوز به نقل از پرتال حمل و نقل ، کارگاه فنی و تخصصی کاربری سامانه تیر با حضور مربیان اعزامی کمیسیون اقتصادی اروپایی سازمان ملل متحد در تهران برگزار و جزئیات این سامانه تیر تشریح شد .

در این کارگاه تخصصی که با حضور همزمان کارشناسان فناوری اطلاعات و کارشناسان فنی و امور گمرکی گمرکات کشور برگزار شده است ، سامانه تیر الکترونیک توسط مربیان اعزامی از کمیسیون اقتصادی اروپایی سازمان ملل متحد UNECE تشریح شد .

بنابراین گزارش در این کارگاه آموزشی فاطمه اعتماد مقدم مدیر کل دفتر آموزش ، تحقیقات و ظرفیت سازی گمرک ، با اشاره به توانایی های ترانزیتی ایران ، اظهار امیدواری کرد برگزاری این کارگاه در مسیر دستیابی به اهداف بین المللی ترانزیتی گمرک ایران حداکثر اثرگذاری را ایفا کند .

در این کارگاه رضا راستی مدیر کل دفتر ترانزیت گمرک نیز کارنه تیر را زبان مشترک گمرکات در دنیا معرفی کرد که سبب تسهیل تجارت است . گمرک ایران نخستین کشور در منطقه و پیشگام بهره برداری از سامانه تیر الکترونیک بوده است که با کشور ترکیه استفاده از این سامانه را کلید زده است .

وی افزود : گمرک ایران بیشترین سهم استفاده از تیر داشته است و اکنون مترصد بهره برداری گسترده از تیر الکترونیک می باشد .

این گزارش می افزاید : اتحادیه بین المللی حمل و نقل جاده ای که با نام اختصاری TIR شناخته می شود و مقر آن هم اینک در ژنو سوئیس است ، نقش قابل ملاحظه ای در تسریع و تسهیل ترانزیت و حمل و نقل جاده ای بر عهده دارد و ایران هم اکنون به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی خود در منطقه ، یکی از نخستین امضاکنندگان این پیمان بین المللی و پیشتاز استفاده و گسترش این امکان در میان کشورهای منطقه شناخته می شود .

این گزارش می افزاید : سیستم e_TIR (تیر الکترونیک) بر مبنای دریافت اطلاعات پیاده سازی شده و این امکان را در اختیار کشورهای عضو قرار می دهد تا از طریق تبادل اطلاعات مربوط به کالاهای تجاری و ترانزیتی فرایند امور گمرکی و نظارتی خود را تسهیل و تسریع کنند .

شایان ذکر است ، این دوره فنی و تخصصی از امروز در مرکز آموزشی و فرهنگی گمرک ایران در تهران آغاز و به مدت ۳ روز ادامه دارد .

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • فعالیت ۳۵ دفتر تقریب مذاهب در دفاتر تلفیقی دانشگاه آزاد
  • طهرانچی: دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال کنشگری فعال در عرصه تعلیم و تربیت است
  • دکتر طهرانچی: دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال کنشگری فعال در عرصه تعلیم و تربیت است
  • برگزاری شش پیش‌همایش و دریافت ۳۰۰ مقاله علمی
  • حجاب و عفاف یک مقوله فرهنگی و سیاسی است
  • مجتمع آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی البرز افتتاح شد
  • فعالیت ۲۰۰ تشکل دانشجویی و ۱۰۰ تشکل فعال استادی در دانشگاه آزاد
  • برگزاری کارگاه فنی و تخصصی کاربری سامانه تیر الکترونیک e_TIR در تهران
  • یک دانشگاه آزادی عضو کمیته اجرایی کنفرانس بین‌المللی پرتغال شد
  • یک دانشگاه آزادی عضو کمیته اجرایی در کنفرانس بین‌المللی پرتغال شد