Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-03@03:54:00 GMT

توسعه همکاری‌های دانشگاهی در منطقه آزاد ارس

تاریخ انتشار: ۳ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۱۶۱۵۲۷

توسعه همکاری‌های دانشگاهی در منطقه آزاد ارس

به گزارش ایلنا، موضوع این تفاهم نامه توسعه فعالیت های آموزشی و پژوهشی دانشگاه تهران در منطقه آزاد ارس است.

تلاش برای گسترش علمی ـ کاربردی ـ اقتصادی منطقه آزاد ارس از طریق توسعه امور دانشگاهی از جمله مهم ترین اهداف این تفاهم نامه عنوان شده است.

تامین فضاهای آموزشی و اداری و در اختیار گذاردن یک باب ساختمان ۴ طبقه به منظور اسکان دانشجویان خارجی دوره های تحصیلات تکمیلی پردیس بین المللی دانشگاه تهران در منطقه آزاد ارس از جمله تعهدات این سازمان در این تفاهم نامه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هم چنین برای استفاده از خدمات دانشگاهی دانشگاه تهران، واگذاری طرح های پژوهشی و قراردادهای مهندسی پروژه های زیربنایی منطقه آزاد به موسسات پژوهشی به پردیس دانشگاه ارس در اولویت قرار خواهد داشت.

پذیرش دانشجویان داخلی و خارجی در مقاطع تحصیلات تکمیلی مطابق با طرح توسعه پردیس بین المللی ارس با در نظر گرفتن دستورالعمل توسعه بین المللی دانشگاه ها در مناطق آزاد، جذب تدریجی عضو هیأت علمی واجد شرایط با حداقل مرتبه استادیاری مرتبط با گروه های علمی دانشگاه در پردیس بین المللی ارس و تامین هزینه های لازم، تسهیل حضور فعال اعضاء هیأت علمی دانشگاه در منطقه آزاد ارس از طریق مأموریت و بکارگیری آنها در فعالیت های پژوهشی، آموزشی، مشاوره ای و اجرای طرح های منطقه ای، اختصاص اعتبار موردنیاز برای تجهیز آزمایشگاه ها و کارگاه های مورد نیاز از محل درآمدهای حاصل از فعالیت های مرتبط توسط پردیس ارس و برگزاری همایش ها، کارگاه های علمی ملی، منطقه ای و بین المللی با هماهنگی منطقه آزاد ارس و رعایت شروط و اصول یازده گانه بین المللی دانشگاه از جمله تعهدات دانشگاه تهران در این تفاهم نامه است.

اکبر ترکان مشاور رییس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد کشور در این مراسم گفت: مناطق آزاد کشور فرصت های جدیدی را پیش روی دانشگاهیان، فرهنگیان؛ دانشجویان و صاحبان فکر فراهم می کنند و می کوشند بسترهای مورد نیاز این قشر از جامعه را برآورده سازند.

وی افزود: سرمایه گذاری های ماندگار و خوبی در بخش تامین زیرساخت های مورد نیاز برای جذب دانشجویان ایرانی و خارجی در این مناطق به ویژه در مناطق آزاد ارس و کیش انجام شده است.

مشاور رییس جمهور ابراز امیدواری کرد: امیدواریم این تفاهم نامه به روند توسعه جذب دانشجویان خارجی در منطقه آزاد ارس کمک نماید.

محمود نیلی رییس دانشگاه تهران هم در این مراسم گفت: برنامه ششم توسعه در مناطق آزاد اجازه پذیرش دانشجوی خارجی در رشته های کارشناسی ارشد و دکترا در این مناطق را داده است.

وی ادامه داد: توسعه رشته ها به زبان انگلیسی در دستور کار پردیس ارس دانشگاه تهران قرار دارد. ارائه زیرساخت های مناسب آموزشی، پژوهشی و دانشگاهی و البته با کیفیت به دانشجویان ایرانی و خارجی در پردیس ارس دانشگاه تهران و نیز پردیس جزیره کیش با کمک سازمان های مناطق آزاد در دستور کار این دانشگاه قرار دارد.

اکبر ترکان دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، محمود نیلی احمدآبادی رییس دانشگاه تهران، حجت الاسلام محمدعلی زم معاون فرهنگی دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، محسن عرب باغی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس، سیدرضا میرائی آشتیانی رییس پردیس بین المللی ارس دانشگاه تهران، علی محقر معاون دانشگاه و رییس سازمان توسعه و سرمایه گذاری دانشگاه تهران و ابراهیم نصیری مدیر فرهنگی آموزشی سازمان منطقه آزاد ارس نیز در مراسم امضاء این تفاهم نامه حضور داشتند.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۶۱۵۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ اصفهانی در بین پراستنادترین استادان دانشگاه آزاد اسلامی

از میان ۲۰ تن از اساتید دانشگاه آزاد اسلامی، پنج نفر اصفهانی فعال در این دانشگاه در میان پراستتنادترین استادان معرفی شدند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، ارائه مقالات و تحقیقات علمی و پژوهشی از جمله فعالیت‌های استادان و دانشمندان فعال در مراکز دانشگاهی و آموزش عالی است که ذیل همین فعالیت‌ها استناد به مقالات و پژوهش‌های برتر علمی روز جهان از سوی استادان بعنوان یک شاخص شناخته می‌شود.

شاخصی که در کشورهای توسعه یافته و مدرن به نسبت دیگر کشورها بالاترین درصدها را نشان می دهد و کشورهایی از جمله آمریکا، چین، انگلستان، آلمان و استرالیا در این بین سرآمد پراستنادترین‌ها هستند.

در کشورمان نیز دانشگاه آزاد اسلامی نیز ۲۳ هزار عضو هیئت علمی وابسته و پیوسته فعالیت دارند، که با طرح ها و برنامه‌ریزی های مدیران این دانشگاه استادان در حمایت از اساتید فناور، زمینه ارتقا علمی و تحقیقاتی استادان، رشد ۹ برابری به نسبت چهاردهه اخیر رشد نشان می‌دهد.

استان اصفهان با داران بودن مراکز متعدد دانشگاهی، آموزشی و دانش بنیان از جمله مناطقی است که توانسته در بین پراستنادترین استادان جای گرفته و از میان ۲۰ استاد برتر پنج استاد پراستناد را به خود اختصاص دهد.

دکتر «داود طغرایی سمیرمی» از اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر اصفهان، با ۶۴۹ مقاله و ۲۳ هزار و ۷۶۲ استناد در میان همه استادان دانشگاه‌های آزاد کشور سرآمد است و در جایگاه اول این فهرست جای گرفته است.

دکتر مسعود افرند با ۲۲ هزار و ۴۳۵ استناد از دانشگاه نجف آباد، دکتر آرش کریمی پور با ۱۵ هزار و ۷۶۳ استناد از واحد دانشگاهی نجف آباد، دکتر علی‌رضا نظام زاده اژیه با ۱۲ هزار و ۶۹۱ استناد از دانشگاه شهرضا و دکتر حمیدرضا بخششی راد با شش هزار و ۷۵۶ استناد از دانشگاه آزاد نجف آباد چهار استاد دیگری هستند که نامشان در میان استادان پراستناد جای گرفته است.

سهم این پنج استاد در مجموع ۸۱ هزار و ۴۰۷ مورد استناد به مقالات آنها از سوی محققان و دانش پژوهان بوده است.

کد خبر 749594

دیگر خبرها

  • بررسی مجدد پروژه توسعه شرقی خط 2 مترو تهران
  • راهکارهای دانشگاهی برای تحقق «جهش تولید با مشارکت مردم»
  • توسعه همکاری‌ها میان جهاد دانشگاهی و مؤسسه ISC
  • پردیس‌های آمریکا علیه جنگ غزه
  • دانشگاهیان، پیشرفت‌های کشور را روایت کنند
  • بررسی مجدد پروژه توسعه شرقی خط ۲ مترو تهران
  • ۵ اصفهانی در بین پراستنادترین استادان دانشگاه آزاد اسلامی
  • استاندار: برای تحقق طرح جامع مناطق ویژه اقتصادی مازندران؛ هماهنگی های لازم انجام شده است
  • مناطق آزاد کشور ؛ چالش ها وراهکارها
  • قطار ارتباط دانشگاه با صنعت به سرعت پیش می‌رود